top of page

Käytämme kultakoruissamme joko kelta-, valko- tai  punakultaa. Liikkeessämme olevissa valmiissa koruissamme käytämme tavallisesti 14 karaatin (585/1000) kultaa, mutta valmistamme asiakkaan toiveista koruja myös muista kultaseoksista, esimerkiksi 18 karaatin (750/1000) kullasta. Voimme myös hyödyntää asiakkaan omaa kultaa (esimerkiksi romukultaa) korun valmistuksessa.

4577
5364
5018
4352
4455
4502
2739
Kihla- ja vihkisormukset

Keltakultaiset kihlasormukset uritetulla pinnalla. Naisen sormukseen on istutettu timantti.

Kultainen sydänriipus timanteilla
Kultainen sydänriipus timanteilla
Kultainen sydänriipus
Timanttisormukset

Timanttisormukset jotka on valmistettu titaanista ja timanteista, mustasta titaanista ja mustista timanteista ja keltakullasta ja timanteista.

Timanttisormukset

Titaania, keltakultaa ja timantteja

Kihla- ja vihkisormukset

Keltakultaa ja timantteja

Timanttisormus

Keltakultaa ja timantteja

Kierrätä vanhat tai rikkinäiset korusi!

GL-Koru tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kierrättää vanhat tai rikkinäiset kultakorut uusiksi tuotteiksi. Kierrätyskelpoisia ovat lähes kaikki kultakorut (mm. katkenneet ketjut, parittomat korvakorut, vanhat sormukset jne). Vanhoissa koruissa olevat jalo- ja korukivet ovat myös usein kierrätyskelpoisia. Kierrätys on paitsi ekologinen vaihtoehto myös taloudellisesti kannattavaa. Myös perityt korut, joilla on tunnearvoa mutta jotka ovat esimerkiksi liian kuluneita käytettäviksi, voidaan hyödyntää vaikkapa tulevien kihla- tai vihkisormusten raaka-aineena. Näin näidenkin korujen tarina jatkuu...

Ennen muutostyötä
Muutostyön jälkeen
Sormusten muutostyö

Asiakkaan sormukset ennen muutostyötä ja sen jälkeen.

Korujen muutostyö

Asiakkaan ametistisormus ennen muutostyötä ja sen jälkeen.

bottom of page