top of page

Korujen muutostyöt ja tilaustyöt

Gad Leinsonin johtoajatus on jo yli 30 vuoden ajan ollut tehdä korkealaatuisista raaka-aineista, huolella suunniteltuja ja valmistettuja yksilöllisiä koruja asiakkaiden toiveiden mukaan. Olemme GL-Korussa erikoistuneet erilaisten timanttikorujen valmistamiseen, mutta käytämme koruissamme myös muita jalokiviä. 

Jalokiven valinta

GL-Korun asiakkaalla on ainutlaatuinen mahdollisuus valita mitä jalokiviä hänen koruunsa istutetaan ja millä tavalla. Me opastamme mielellämme asiakasta jalokiven ja erilaisten istutustapojen valinnassa. Monet jalokivet eivät esimerkiksi kestä sormuksissa, mutta ne sopivat mainiosti vaikkapa korvakoruihin tai riipuksiin. Myös esimerkiksi jalokivien koko, määrä ja laatu vaikuttavat huomattavasti tuotteen hintaan. Sopivilla valinnoilla voimme säätää korun hintaa niin, että asiakas pysyy budjetissa.

Kuinka valitsen timantin >>

Timanttisormusten hinnat alk. 300,-
MR2
Gemstones3

Titanium and customer's stone.

СP7
pendant
СP10
СP8
СP9
СP11
Gemstones1

Titanium, yellow gold and sapphire.

Gemstones4

Titanium, diamonds and tanzanite.

Suunnittele oma korusi

GL-Korun asiakkaana voit itse suunnitella oman korusi ja me valmistamme sen toiveittesi mukaisesti. Työ voidaan tehdä joko tarkkojen piirustusten mukaan tai hyvinkin yleisluontoisen suunnitelman pohjalta. Korusuunnitelman ei tarvitse olla valmis - pelkkä ajatuskin riittää. Liikkeessämme olevia valmiita korumalleja voi hyvin käyttää korusuunnittelun apuna omien ideoiden lisäksi. Me autamme mielellämme asiakasta korusuunnittelussa eteen tulevien erilaisten teknisten ratkaisujen kanssa niin, että lopputuloksesta tulee paitsi asiakkaan toiveiden mukainen myös kestävä ja käytännöllinen. Yksilöllinen korusuunnittelu, korkealaatuiset materiaalit ja tinkimätön ammattitaito ovat käytettävissäsi.

Koru on voi myös olla muutakin kuin perinteinen sormus, riipus tai ketju… Valmistamme tilaustyönä koruja myös esimerkiksi harrastukseen tai vaikkapa seuran tunnukseen liittyen. Valmistamme tilauksesta myös miniatyyrityökaluja, luontoaiheisia koruja, logoja, vaakunoita tai vaikkapa henkilökohtaisia käyttöesineitä näistä muutamia mainitaksemme.

Kierrätä vanhat tai rikkinäiset korusi!

GL-Koru tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden kierrättää vanhat tai rikkinäiset korut uusiksi tuotteiksi. Kierrätyskelpoista materiaalia ovat kaikki kultakorut (mm. katkenneet ketjut, parittomat korvakorut, vanhat sormukset). Myös perityt korut, joilla on tunnearvoa, voidaan kierrättää ja hyödyntää vaikkapa tulevien kihla- tai vihkisormusten raaka-aineena. Vanhoissa koruissa olevat jalo- ja korukivet ovat myös usein kierrätyskelpoisia. Kierrätys on paitsi ekologinen vaihtoehto myös taloudellisesti kannattavaa. Romukultaa voi käyttää myös maksuvälineenä.

Ennen muutostyötä
Muutostyön jälkeen
Korujen muutostyö

Asiakkaan vanhojen sormusten kivet on käytetty hyväksi uuteen titaanisormukseen. Vanhojen sormusten kulta on käytetty maksuvälineenä.

Korujen muutostyö

Vanhojen sormusten timantit on käytetty hyväksi uusissa titaanisormuksissa ja kulta on käytetty hyväksi maksuvälineenä.

Korujen muutostyö

Vanhojen sormusten timantit ja kulta on käytetty hyväksi uudessa sormuksessa.

Korujen muutostyö

Asiakkaan vanhaan titaanisormukseen on lisätty timantteja.

Korujen muutostyö

Asiakkaan timanttisormuksen molemmille puolille on tehty siihen sopivat timanttisormukset.

Korujen muutostyö

Asiakkaan titaanisormukseen on lisätty timantteja.

Korujen muutostyö

Asiakkaan kultaisesta ametistisormuksesta on tehty kaunis riipus.

Korujen muutostyö

Asiakkaan timanttisormuksen timanteista on tehty timanttiriipukset.

Ensimmäinen askel korujen muutostyön tai tilaustyön valmistuksessa on tulla keskustelemaan kultasepän kanssa omasta ideasta tai korutarpeesta. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostilla. Jos harkinnassa on korujen muutostyö, kannattaa vanha tai vanhat korut ottaa mukaan kultasepälle näytettäväksi tai lähettää kuvat koruista sähköpostilla. Kultasepän on siten helpompi antaa asiakkaalle erilaisia vaihtoehtoja korun mallin, rakenteen ja käytettävien materiaalien osalta. Näiden tietojen pohjalta on myös mahdollista tehdä hyvinkin tarkka hinta-arvio korun muutostyön tai tilaustyön valmistuskustannuksista ja valmistusajasta.


Korun valmistaminen asiakkaalle voi myös edellyttää korun välisovitusta. Näin on usein esimerkiksi timanttisormusten ja muiden kivisormusten kohdalla, joissa oikea koko ja istuvuus on ensiarvoisen tärkeää. Tavallisesti korun muutostyöhön tai tilaustyöhön kuluu aikaa parista viikosta kahteen kuukauteen riippuen valmistettavasta korusta ja työn ajankohdasta. 
 

Teemme kaikki korujen muutostyöt ja tilaustyöt käsityönä omassa koruverstaassa.

Liikelahjat

Valmistamme GL-Korussa korkealaatuisia liikelahjoja, esimerkiksi rintamerkkejä, rintakoruja, solmio- ja huivineuloja, kalvosinnappeja, riipuksia, avaimenperiä jne. Materiaaleina käytämme kultaa, titaania, zirkoniumia ja hopeaa. Liikelahjojen valmistus tapahtuu joko asiakkaan antamien piirustusten tai kuvien perusteella (esim. yrityksen logo tms.) tai sitten me suunnittelemme mahdollisen liikelahjamallin asiakkaan toiveiden mukaan. Liikelahjat tehdään samoin perinteisin käsityömenetelmin ja laatuvaatimuksin kuin muutkin korut. Korkealaatuisen työn tuloksena syntyvät ainutlaatuiset ja vastaanottajansa arvostamat huomionosoitukset.

 

Liikelahjaksi sopii erinomaisesti myös GL-korun lahjakortti. Näin lahjan saaneella on mahdollisuus vaikuttaa saamaansa lahjaan, jolloin lahja on varmasti mieleinen.

bottom of page