1/2

Titaanikorut

Titaanin valkoinen väri on pehmeämpi kuin kovan valkoisen hopean tai rodiumilla pinnoitetun valkokullan. Pehmeämpi valkoinen sävy sopii hyvin vaalealle suomalaiselle iholle mikä tekee siitä korukäytössä viehättävän tyylikkään.

Titaanikoru on kevyt ja kestävä

Muihin korukäytössä oleviin metalleihin verrattuna titaani on selvästi kovempaa, kestävämpää mutta huomattavasti kevyempää. Kovuutensa ansiosta titaani ei naarmuunnu samalla tavalla kuin muut korumetallit ja sen huoltaminen on helpompaa ja halvempaa. Titaanin kovuuden ja huomattavan suuren kulutuskestävyyden ansiosta titaaniin istutetut jalokivet pysyvät koruissa kiinni huomattavasti paremmin kuin esimerkiksi kulta- tai hopeakoruissa.

 

Titaanikoru ei allergisoi

Titaani on turvallinen korumateriaali, sillä se ei aiheuta allergiaa. Tämä on hyvin tärkeä ominaisuus. Erilaiset metalliallergiat ovat yleistyneet huomattavasti ja yhä useampi huomaa olevansa allerginen kullalle, platinalle tai valkokultaseoksessa olevalle palladiumille ja sen pinnoituksessa käytetylle rodiumille.

1/11

Titaani on poikkeuksellinen korumateriaali

 

Titaani on kovuutensa ja korkean sulamispisteensä vuoksi vaikeasti työstettävä korumateriaali. Monet perinteiset kultasepäntöissä käytettävät työkalut ja työmenetelmät ovat titaanin kohdalla käyttökelvottomia. Titaanin työstäminen ja muokkaaminen onkin jatkuva haaste, etenkin kun puhutaan käsityönä valmistetuista uniikkikoruista. Uusien työmenetelmien jatkuva kehittäminen ja kokeileminen onkin ollut välttämätöntä. Tämän kehitystyön ansiosta GL-Koru kuuluu johtaviin käsityönä valmistettujen titaanikorujen valmistamoihin maailmassa. Gad Leinson tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuista ammattitaitoa sekä titaanikorujen suunnittelussa että valmistamisessa. 

Titaanisormusten pintavaihtoehtoja

Show More

Titaanin kovuudesta huolimatta, ja osin myös juuri siksi, titaaniin on mahdollista tehdä monenlaisia pintoja, joilla sen ulkonäköä voidaan muuttaa haluttuun tyyliin sopivaksi. Titaanisormus voidaan esimerkiksi kiillottaa huippukiiltäväksi tai siitä voidaan tehdä mattapintainen usealla eri tavalla. Titaania voidaan myös esimerkiksi takoa tai kaivertaa. Erilaisten pintojen yhdisteleminen titaanisormuksissa on myös mahdollista.

Kiiltävä titaani

Titaanisormus saadaan samalla tavalla huippukiiltäväksi peilipinnaksi kuin esimerkiksi kultasormus. Kovuutensa ansiosta titaanisormuksen naarmuuntuminen on vähäisempää kuin muilla metalleilla ja sen huoltaminen on helpompaa.

Matta titaani

Erilaisia mattapintoja on monenlaisia ja ne kaikki antavat tuotteelle omanlaisensa ulkonäön. Esimerkiksi titaanisormuksen satiinimattapinta ei loista valoa samalla tavalla kuin kiillotettu pinta. Mattapintaiseen titaanisormukseen istutetut jalokivet tulevat voimakkaammin esille kuin kiiltävässä pinnassa.

Musta titaani

Mustatitaanisormus on näyttävä ja tyylikäs. Mustatitaanisormukseen voidaan yhdistää esimerkiksi kultaa tai kiillotettua titaania.  

Mustatitaani>

Titaanikultakorut

Voimme yhdistää titaania ja kultaa monenlaisilla menetelmillä ainutlaatuiseksi titaanikultakoruksi. Titaanikultakorussa titaanin pehmeän valkoinen väri yhdessä keltakullan kanssa antaa koruun ripauksen kontrastia ja väriä. Yhdistämällä mustatitaani ja keltakulta saadaan aikaan ainutlaatuinen yhdistelmä tyylikkyyttä ja dramaattisuutta.

 

Titaanikultakorut>>

 

Galleria >   

1/1

GL-Koru Oy

Kalevankatu 9  00100 Helsinki

+358 50 345 46 48

gad.leinson@gl-koru.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 GL-Koru Oy   All rights reserved.

Website development: Irene Sema

Photography: Irene Sema,  Vili Englund